Telisol, virtuella växlar

Företag, framförallt större företag med många anställda, men självklart även små, med önskan om en lättillgänglighet för sina kunder, har alla nytta av växelsystem. Ett växel system kan innebära att ett flertal medarbetare kan svara på samma nummer, att en medarbetare kan koppla vidare samtal till ett flertal andra personer, att man kan använda sig av kösystem och tonvalssystem, och mycket, mycket, annat.

Det var inte alltid bättre förr

På den gamla goda tiden så bestod din växel i stort sett av en box som fanns placerad på kontoret. Växeln behövde servas med jämna mellanrum, och detta gjorde på plats av en kvalificerad yrkesman.
Precis som med all annan teknisk utrustning så går även utvecklingen av växelsystem framåt. Den fysiska växeln uppdatteras i takt med att tiden går, men så småningom kommer man ändå till ett tak där just den modellen inte kan uppdateras mer än vad som redan är gjort. Då blir det i stället dags att investera i en ny växel.

Utvecklingens fördelar

Precis som nämndes tidigare så går utvecklingen ständigt framåt och så självklart även utvecklingen av växlar. Fysiska växlar finns fortfarande i bruk och fungerar bra för dem som är vana vid dess funktioner, men efter att virtuella växlar gjorde intåg på marknaden så har många övergått till dessa. De sparar tid och de sparar pengar. Virtuella växlar har samma funktioner som de fysiska, men med fördelen att de inte finns på plats på kontoret. De är alltså framtidssäkra, inga serviceavtal behöver tecknas, och inga extra försäkringar behöver betalas. Den virtuella växeln är även formbar och kan växa i takt med att företaget gör det. Den virtuella växeln utformas helt och hållet efter företagets behov, men kan sedan anpassas efter kundens önskemål. Vare sig föreaget krymper eller växer, så kan din virtuella växel följa med.

Många nöjda kunder

Här hos oss på Telisol kan du lära dig mer om virtuella växlar och fördelen med dessa. Idag är vi Sveriges allra största leverantör av virtuella växlar med över tiotusen unika användare. Vi kan hjälpa er med allt rörande er växel, hårdvara och mjukvara, service, installationer och utbildning. Varje dag har vi på Telisol möjlighet att effektivisera telefon och IT för nästan sjuttio unika kunder.

Eftersom en virtuell växel inte kräver någon som helst driftkunnighet eller administration av användaren, så innebär detta att den frigör tid som man som företagare alltid har att lägga på annat. Den är även billigare än vad en fysisk växel är, och den är ett bra verktyg för både det lilla och det stora företaget.

Står du som företagare i valet och kvalet mellan att investera i en virtuell växel eller, så hjälper vi gärna till med att knuffa dig i rätt riktning. Vi kan bara se fördelarna med att bli mer lättillgängliga för våra kunder, och delar gärna med oss av våra erfarenheter och erbjudanden.

Kontakta oss gärna reda idag om du vill veta mer om vad vi kan erbjuda dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *